Personvern

Hos ExoSpecial er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av ExoSpecial og hvordan vi bruker den. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn av ExoSpecial. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Vi ber svært sjelden brukere om personlig informasjon. Men når vi gjør det, vil personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til hvorfor du blir bedt om å oppgi den, bli gjort klart for deg når vi ber deg om å oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan det hende vi mottar ytterligere informasjon om deg, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og / eller vedlegg du kan sende oss, og all annen informasjon du kan velge å oppgi.

Hvordan bruker vi informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert for å:

  • Gi, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere
  • Sender deg e-poster, tekstmeldinger eller fysisk post
  • Finn og forhindre uredelig eller ulovlig bruk av nettstedet vårt
Loggfiler

ExoSpecial følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender og optimalisere siden.

Cookies og Web Beacons

Som alle andre nettsider, bruker ExoSpecial "informasjonskapsler". Vi ber ikke om ditt samtykke til å bruke informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Annonsene våre partnere

Vi bruker reklame for å tjene penger på ExoSpecial. Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne retningslinjer for personvern for sine retningslinjer for brukerdata.

Annonsepartners personvernregler

Tredjeparts annonseservere, annonsenettverk og tilknyttede markedsføringsplattformer bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på ExoSpecial, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at ExoSpecial ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjepartspersonvernregler

ExoSpecials retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Så vi anbefaler deg å se personvernreglene til disse tredjepartsnettstedene for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

Under CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere i California rett til:

Be om at en virksomhet som samler inn en forbrukers personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke deler av personopplysninger som en virksomhet har samlet inn om forbrukere. Be om at en bedrift sletter eventuelle personopplysninger om forbrukeren som en bedrift har samlet inn. Be om at en virksomhet som selger en forbrukers personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Barnas informasjon

En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet. ExoSpecial samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre registre.

Kontakt Oss

For spørsmål angående denne policyen eller noen av våre personvernpraksis, vennligst kontakt privacy@exospecial.com når som helst.